Bakan Soylu son noktayı koydu: Sokağa çıkma yasağı yok

Bakan Soylu son noktayı koydu: Sokağa çıkma yasağı yok

GÜNDEM Haberleri

Denetimleri yerinde inceleyen Süleyman Soylu: Herkes kurallara uyarsa ikinci dalga gelmez. Hafta sonu düğünlerde sıkı kontroller yapacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Sağlık İçin, Hepimiz İçin” başlığıyla Türkiye genelinde geniş çaplı olarak gerçekleştirilen koronavirüs denetimlerine katıldı. Ankara Mamak’taki kapalı pazar yerine giden Bakan Soylu, vatandaşları ve pazarcıları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Herkesin kurallara riayet etmesi gerektiğini belirten Soylu “Bu iş sadece devlet sorumluluğunda değil. Kurallar oldukça basit. Uyarsak bugünleri hep birlikte atlatacağız. Dünya ve Avrupa’da salgının ikinci dalgası geldi. Aynı durum ile biz de karşılaşmayalım. Bu yüzden otokontrollü davranalım” dedi. Denetimlerin devam edeceğini belirten Soylu “Cuma akşamından pazara kadar düğün ve nişan yerlerinde sıkı kontroller yapılacak” ifadelerini kullandı. Bakan Soylu, denetimlerin bir gün önceden haber verilmesiyle ilgili eleştirilere de “Terör veya uyuşturucu operasyonu yapmıyoruz. Amacımız vatandaşa tuzak kurmak değil. Uyararak bilinçlendirmek” sözleriyle karşılık verdi. Soylu, şu anlık sokağa çıkma yasağı uygulanmasının gündemlerinde olmadığını da sözlerine ekledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...