Bakan Soylu: Orta Doğu'da petrol değil, insanlık hesabı yaptık

Düzenleyen:
Bakan Soylu: Orta Doğu'da petrol değil, insanlık hesabı yaptık

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana'da konuştu. Soylu " Allah'a şükür birilerinin hesabını yaptığı gibi 21. yüzyılda bizi hasta adam yapmaya çalışanlara karşı ayakta durduk" dedi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde emniyete tahsis edilen yeni araçların hizmete alınması töreni düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Bakan Soylu, Türkiye'nin, başarısını, mücadelesini, doğruluktan sapmadığı, inancının ve medeniyet ahlakının söylediği yolda yürüdüğü için gerçekleştirdiğini söyledi.

"TÜRKİYE'Yİ İSTİKRAR ADASI YAPTIK"
 Türkiye'nin etrafındaki coğrafyaya, dünyaya umut veren bir ülke haline geldiğini söyleyen Soylu "Orta Doğu politikasında petrol hesabı yapmadık, insanlık hesabı yaptık. Biz, terörle mücadelemizde başka ülkelere nasıl zarar veririz hesabı yapmadık, gençler ölmesin, anne babalar evlatlarından ayrılmasın, ağlamasın hesabı yaptık. Biz uyuşturucuyla mücadelede şu ülke, bu ülke hesabı yapmadık, gençler, bitip tükenmesin hesabını yaptık. Çünkü bizim insanımız, insanı eşrefi mahlukat olarak gören her insanı bir alem olarak gören bir anlayıştır. Onun için 21. yüzyılda mahcup olmadık. İşte onun için etrafımızdaki bütün ateş çemberine rağmen Türkiye'yi bir istikrar adası haline getirdik. Allah'a şükür birilerinin hesabını yaptığı gibi 21. yüzyılda bizi hasta adam yapmaya çalışanlara karşı ayakta durduk. Hep birlikte ve hepinizin sayesinde" diye konuştu.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...