Bakan Soylu duyurdu: 12 Kasım 18.57'de Türkiye’de aynı anda ilk kez yapılacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Soylu duyurdu: 12 Kasım 18.57'de Türkiye’de aynı anda ilk kez yapılacak

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Düzce depreminin 23. yıl dönümünde ülkede aynı anda deprem tatbikatı yapılacağını duyurdu. Herkese aynı anda mesaj geleceğini bildiren Soylu,  radyo ve televizyonlardan tatbikat anonsu geçeceğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İletişim Başkanlığı ile AFAD tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Afet İletişim Çalıştayı'nda konuştu. Afet anlarında ve sonrasında yapılacak çalışmalar için bilgilendirmeler yapan Soylu, Düzce depreminin 23. yıl dönümünde ve depremin gerçekleştiği saatte ülkece tatbikat yapılacağını duyurdu.

TARİH: 12 KASIM, SAAT:18:57'DE...

Bakan Soylu, "12 Kasım'da, 18.57'de ilk kez bir ülke tatbikatı yapacağız. Radyolar Tatbikat anonsu geçecek, televizyonlar tatbikat anonsu geçecek. Otomatik olarak anons geçilecek. Kurulan sistemden tüm Türkiye'ye aynı anda mesaj gelecek." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...