Bakan Ömer Çelik Ahmet Kaya'nın mezarını ziyaret etti

/ Kaynak: İHA
Bakan Ömer Çelik Ahmet Kaya'nın mezarını ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney'in mezarlarına Türkiye'den toprak taşıdı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, nbsp; Fransa'nın başkenti Paris'te EXPO 2020'yi yapacak kentin belirlendiği toplantıya katılmıştı. Bakan Çelik, bugünse ünlü sanatçılar Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney 'in mezarlarını ziyaret etti. Bakan Ömer Çelik, dua edip kabirlerine çiçek koydu.
Bakan Ömer Çelik Ahmet Kaya'nın mezarını ziyaret etti

Açıklama bulunan Bakan Çelik, "Mezarlarına karanfil ve Türkiye'den getirdiğimiz toprağı bıraktık. O toprakla Türkiye hasretleri biraz diner belki. Artik hiç kimse Türkiye'den zulüm, baskı ya da başka sebeple kaçmak zorunda kalmayacak. Eski Türkiye geride kaldı. Kimliklerin, düşüncelerin özgür olduğu bir Türkiye var artık. Bu daha da güçlenecek. Hiç kimse kendi ülkesinde diaspora olmayacak. Herkesin ev sahibi olduğu güçlü Türkiye hızla oluşuyor," dedi.
Bakan Ömer Çelik Ahmet Kaya'nın mezarını ziyaret ettiBakan Ömer Çelik Ahmet Kaya'nın mezarını ziyaret ettiBakan Ömer Çelik Ahmet Kaya'nın mezarını ziyaret etti

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...