Bakan Nebati'den CHP'li Özel'e cevap: Hocam CHP'li Burhan Şenatalar

Düzenleyen:
Bakan Nebati'den CHP'li Özel'e cevap: Hocam CHP'li Burhan Şenatalar

GÜNDEM Haberleri

Meclis'te ortam yine gerildi. CHP'li Özgür Özel, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi ekonomiyi bilmemekle suçladı. Buna cevap veren Bakan Nebati, maliye eğitimini CHP'li Burhan Şenatalar'dan aldığını açıkladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bütçe görüşmeleri devam ediyor. Meclis kürsüsün çıkan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi ekonomi eğitimi almamakla suçladı. Özel "Nureddin Nebati'nin ekonomiyle alakası yok. Bugün Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik krizinde ekonominin başında, geminin dümeninde kaptan olan kişinin kaptanlık belgesi yok" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'e Bakan Nebati'den cevap gecikmedi. 

"BELGEMİ GÖSTERECEĞİM"
Nureddin Nebati "Eczacı olup ekonomiyle ilgili plan bütçe komisyonlarında yer almamasına rağmen ekonomiye daşr yaptığı tespitlerle ilgili kendisini tebrik ediyorum. Aldığım ekonomi eğitimi belgesini Özgür Özel'le paylaşacağım. Maliye Politikaları ve Kamu Maliyesi derslerini çok saygı duyduğum, önem verdiğim, her gördüğümde keyfimi yerine getiren çok değerli bir hocadan aldım. CHP Meclis Üyesi Burhan Şenatalar'dan... Ondan öğrendim, onun öğrettikleriyle hareket ediyorum. Biliyorum ki bugün öne sürdüğümüz Türkiye modeli diye beğenmediğiniz modelin önemli ipuçlarını şöyle elini açarak 'Kamu maliyesini anlayan ülkeyi iyi yönetir' derdi. Ona layık olmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...