Bakan Koca'dan video özrü: Ortak duygumuzun dilinden uzaktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Koca'dan video özrü: Ortak duygumuzun dilinden uzaktı

GÜNDEM Haberleri

Sosyal medya hesabından deprem bölgesindeki çalışmalara yönelik kısa bir video klip paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Videodaki iletişim sorununu fark edecek dikkati gösteremedim. Görüntüler otak duygumuzun dilinden uzaktı" diyerek özür dileyip, videoyu kaldırdı. Bakan Koca mesajını "Tüm dikkatimiz afet bölgesindeki görevlerimizde. Hoş görün" diyerek bitirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki gün önce Twitter hesabından, deprem bölgesindeki çalışmaları anlatan bir reklam klibi yayımladı.

1 dakika 53 saniye olan video bazı kesimlerin tepkisine neden olunca Bakan Koca, içten bir özür dileyerek videoyu kaldırdı.

'İLETİŞİM SORUNUNU FARKEDEMEDİM'

Gelen tepkilerin ardından twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Bakan Koca, görüntülerin iletişim sorunu olduğunu ve gerekli dikkati gösteremediğini söyledi. Koca, "1 dakika 53 saniye için özür dilerim. İki gün önce sosyal medyamızda yayımlanan bir videodaki iletişim sorununu fark edecek dikkati gösteremedim. Görüntüler ortak duygumuzun dilinden uzaktı. Videoyu yayından kaldırdım. Tüm dikkatimiz afet bölgesindeki görevlerimizde. Hoş görün" ifadelerini kullandı.  

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1630923680061566977   

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...