Bakan Koca sevimli görüntüleri paylaştı: Hasta muayeneye kuzusuyla geldi, biberonla besledi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Polikliniği’nde çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Muayeneye giden Aynur Hanım’ın kuzusu, sahibini öylesine seviyor ki hastanede bile peşini bir an olsun bırakmadığı gibi sahibi tarafından biberonla beslendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ankara'da hastanede muayeneye gelen hasta ve minik kuzunun kopamayan bağı  gündem oldu. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Polikliniği’nde çekilen görüntülerde hastanın kuzunu biberonla beslediği anlar yer aldı. O görüntüler çok konuşulduğu gibi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından da sosyal medyada paylaşıldı.

Bakan Koca sosyal medya hesabından sahibinin hastanede bile peşini bırakmayan ve biberonla beslenen kuzuya dair bir video paylaştı. Bakan Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Burası Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Polikliniği. Kuzusu, onu biberonla besleyen Aynur hanımın peşini muayeneye gelirken bile bırakmamış.”

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1618142659931156480

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...