Bakan Koca paylaştı: Depremzedeler o anları anlattı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Koca paylaştı: Depremzedeler o anları anlattı!

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavisi devam eden depremzedelerin, sağlık durumlarının giderek iyiye gittiğini açıkladı.

Bakan Koca, sosyal medya hesabı üzerinden, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde tedavi gören depremzedelerin açıklamalarının derlendiği bir video yayınladı.

Hastanede tedavi gören isimlerden biri olan Mehmet Şerif Tansal, depreme Hatay'ın Antakya ilçesinde yakalandığını, 52 saat sonra enkazdan çıkarıldığını belirtti.

Tansal, ilk olarak Adana Balcalı Hastanesi'ne sevk edildiğini, burada ayağının diz üstünden ampute olduğunu söyledi, daha sonra Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne sevk edildiğini ve iyi bir tedavi süreci geçirdiğini söyledi. Tansal kendisi ile ilgilenen sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1688153178297057280?s=20 

DOKTORLARDAN ÇOK MEMNUNUM

İskenderun'da enkaz altında kalan Batun Berke Yanar ise 20 saat enkaz altında kaldığını, ilk başta bacağıyla ilgili korkuları olduğunu ancak iyi bir tedavi süreci geçirdiğini söyledi.

Üç aydır Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde tedavi gördüğünü, yaraların sarıldığını ve fizik tedavi sürecinin iyi gittiğini anlatan Yanar,  "Hastane bana çok şey kattı. Hiperbarik tedavisi aldım. Doktorlardan, sağlık görevlilerinden çok memnunum" dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...