Bakan Koca, Nisa bebeğin son sağlık durumunu açıkladı

Düzenleyen:
Bakan Koca, Nisa bebeğin son sağlık durumunu açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca annesi tarafından boş araziye terk edildikten sonra bulunan ve hastaneye kaldırılan Nisa bebeğin son sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

İstanbul Pendik'te geçtiğimiz günlerde annesi tarafından sokağa bırakılan üç aylık kız bebeği, sağlık ekipleri tarafından koruma altına alındı. Acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz, bebeği emzirerek sütannesi oldu. Durmaz, adını da "Nisa Mihriban" koyduğunu söyledi. Hastanede tedavi altına alınan Nisa bebek, kusmuğunu yutunca komaya girdi. 

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, bebek için 24-48 saatin çok kritik olduğunu duyurdu. O süre geçerken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, küçük Nisa'nın son durumuna ilişkin sosyal medyadan açıklamada bulundu. Bakan Koca "Nisa bebekte beyin ölümü tespit edilmemiştir. Genel durumu ciddi olup yakın takip ve tedavisi devam etmekte. Bebeğimize Allah'tan şifa diliyoruz" ifadelerini kullandı.

VANTİLATÖRE BAĞLI YAŞIYOR

Başhekimliği de şu bilgileri paylaştı: Nisa Mihriban hastanenin çocuk yoğun bakım kliniğinde mekanik ventilatöre bağlı olarak takip ediliyor.. Apne testi ve BT anjiyo yapılmış olup beyin ölümü tespit edilmemiştir. Genel durumu ciddi. Yakından takip ediyoruz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...