Bakan Koca ile esnaf arasında güldüren diyalog: Soruyu yanlış anladı, dükkandakiler kahkahaya boğuldu

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Konya'da esnafı ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Konyalı esnaf arasında geçen diyalog izleyenleri kahkahaya boğdu. Bakan Koca’nın sorusunu yanlış anlayan esnaf güldürdü. Yaşananlar kameraya yansıdı.

Konya’da esnafı ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile esnaf arasında geçen diyalog gülümsetti. Türkiye’nin gözü 14 Mayıs seçimlerinde. Seçime 16 gün kala adayların çalışmaları da hızlandı. AK Parti de yurt genelinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili adayı olmasa da seçim çalışmaları için sahaya inen Bakan Koca, Konya’daydı.

ORTAYA RENKLİ ANLAR ÇIKTI

Esnaf ziyareti yapan Bakan Koca’ya Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da eşlik etti. Hac malzemeleri satan bir dükkana giren Koca ile esnaf arasında geçen diyalog orada bulunanları tebessüm ettirdi. Bakan Koca’ya kolonya ikram eden esnaf Koca’nın sorusunu yanlış anlayınca ortaya renkli anlar çıktı.

Bakan Koca ile esnaf arasında güldüren diyalog: Soruyu yanlış anladı, dükkandakiler kahkahaya boğuldu

SORUNU 'TORUN' ANLADI

Bakan Koca’nın “Var mı sorunlarınız?” sorusunu yanlış anlayan esnaf sorunu ‘torun’ anladı. Esnaf Koca’ya, “Torunlarımız oldu inşallah” cevabını verdi.  Esnaf 15, yaşında torunu olduğunu söyleyince dükkandakiler kahkahaya boğuldu. Gülüşmeler devam ederken söze giren İbrahim Altay ise "O kadar sorun yok ki torunlarımız şeklinde anlaşılıyor" diyerek söze girdi. Karşılıklı iyi niyet beyanlarının ardınan dükkanda çalışan 2. sınıf hemşirelik öğrencisi ile de tanışan Bakan Koca ziyaretlerine devam etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...