Bakan Karaismailoğlu’ndan Togg paylaşımı: Yollar tarihi anlar için hazır

Düzenleyen:
- Güncelleme:
GÜNDEM Haberleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, tarihi anlara çok az bir süre kala sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Gemlik Kampüsü’nün açılış heyecanı yaşanırken Bakan Karaismailoğlu yolların da tarihi anlar için hazır olduğunu belirtti.

Türkiye'nin vizyon projelerinden yerli otomobil Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak. Herkesin gözü Togg açılışına çevrildi. Yerli otomobil Togg fabrikasına giden yollarla ilgili paylaşımda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, videolu paylaşımda bulundu. 
 Bakan Karaismailoğlu, paylaşımında, "Türkiye Yüzyılı'na giden yol! Yerli otomobilimiz Togg'un fabrika yolları tarihi anlara şahitlik etmek için hazır!" ifadesini kullandı.

Bakan Karaismailoğlu’ndan Togg paylaşımı: Yollar tarihi anlar için hazır

Bakan Karaismailoğlu'nun Twitter paylaşımı

 

TOGG'DA TÜRKİYE'NİN RENKLERİ

Türkiye'nin akıllı otomobili Togg, "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimlerini taşıyan "Türkiye’nin Renkleri" ile yollarda olacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...