Bakan Güler'in CHP'li vekilin S-400 sorusuna cevabı gündem oldu! Bu çamaşır makinesi mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bakan Güler'in CHP'li vekilin S-400 sorusuna cevabı gündem oldu! Bu çamaşır makinesi mi?
GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milli Savunma Bakanı Güler, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda CHP'li Ağbaba'nın "S-400'leri niye kullanmıyorsunuz?" sorusuna "Bu çamaşır makinesi mi? İhtiyaç duyduğumuz anda düğmeye basarız" cevabını verdi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'yla yaşadığı diyalog gündem oldu.

"BU ÇAMAŞIR MAKİNESİ Mİ?"

CHP'li Veli Ağbaba ile Bakan Güler arasında geçen S-400 diyaloğu ilginç anlara sahne oldu. Bakan Güler, Ağababa'nın kendisine yönelttiği "S-400'leri niye kullanmıyorsunuz?" soruna tepki göstererek "Nereye kullanacağız, bu çamaşır makinesi mi? Lütfen, anlayıp anlamadığınız her konuda bir fikir yürütmek zorunda değilsiniz." dedi.

"İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ ANDA DÜĞMEYE BASARIZ"

Rusya'dan alınan S-400 uzun menzilli hava savunma sistemi hakkında vekilleri bilgilendiren Bakan Güler, "Bizler 7 gün 24 saat, 365 gün bu memleketin güvenliği için çalışıyoruz. S-400'ü alıp bir fabrikanın köşesine teslim edemeyiz. Böyle bir şey asla yok. S-400'e ihtiyaç duyduğumuz anda düğmeye bastığımızda, ne olduğunu merak edenlerin hepsi görür.dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Zafer17 Kasım 2023 10:17

ABD korkusu yüzünden aktif edemiyorlar. Her tarafta savaş var biz bekliyoruz. Herhalde İsrail'İn saldırısını bekliyoruz. Akdeniz dolu savaş gemisi biz seyrediyoruz.

Cahit özendi17 Kasım 2023 08:54

Malatya da hava lojmanları girişinde yapılan kaçak otelinde kullanılabilir.

Sonraki Haber Yükleniyor...