Bakan Güler'den F-16 açıklaması: 'Süreç devam ediyor'

Düzenleyen: / Kaynak: TRT Haber
- Güncelleme:
Bakan Güler'den F-16 açıklaması: 'Süreç devam ediyor'

GÜNDEM Haberleri  / TRT Haber

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan'la gerçekleştirilen Güven Artırıcı Önlemler toplantısının olumlu geçtiğini söyledi. Bakan Güler, F-16'lar konusunda sürecin devam ettiğini belirterek gelişme olursa bilgi vereceklerini aktardı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, AK Parti TBMM Grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Güler, F-16'lar konusunda sürecin devam ettiğini, gelişme olursa bilgi vereceklerini söyledi.

Türkiye ile Yunanistan arasında Ankara'da gerçekleşen Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı ile ilgili de konuşan Güler, görüşmenin olumlu geçtiğini, sonraki görüşmeyle ilgili planlama yaptıklarını ifade etti.

GÜVEN ARTICI ÖNLEMLER TOPLANTISI ANKARA'DA YAPILDI

Türk ve Yunan heyetleri arasında Güven Arttırıcı Önlemler (GAÖ) toplantısının yeni turu 13 Kasım 2023'de yapıldı.  Toplantı Ankara’da Türkiye Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde yapıldı.

Millî Savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Toplantıda her iki taraf, yetkili makam onayını müteakip önceden mutabık kalınan GAÖ'lerin 2024 yılı boyunca yeniden hayata geçirilmesi ve uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Söz konusu toplantı olumlu bir havada gerçekleşti.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: TRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...