Bakan Güler: Van'a herkes gitmek ister

Bakan Güler: Van'a herkes gitmek ister
GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Güler "Van'a vali yardımcısı bulunamıyor" iddialarına cevap verdi.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Van Valisi Aydın Nezih Doğan'ın kendilerine hakaret ettiği iddiasıyla tayinlerini isteyen beş vali yardımcısının yerine kimsenin gitmek istemediği iddialarını değerlendirdi. "Kimse Vali Doğan'la çalışmak istemiyor" iddiasıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Bakan Güler, haberlerin asılsız olduğunu söyledi. "Atama yapılmamasının sebebi kesinlikle bu iddialar değil" diyen Muammer Güler, şunları söyledi: "Asla öyle bir şey yok. Herkes gider oraya. Şu anda zaten 3 kaymakam vali yardımcılıklarına vekâlet ediyor. Belki iki kişi daha takviye ederiz" dedi.
Valiler kararnamesi gündeme geldiğinde Van'a vali yardımcılarının da atanacağını ifade eden Güler, "Valiyi kimse istemediği için atama yapılamadığı iddiası kesinlikle doğru değil. En kısa sürede vali yardımcılıklarıyla ilgili kararname çıkar" diye konuştu.
Yücel Kayaoğlu Ankara
TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...