Bakan Göktaş, memleketinde ziyaretlerde bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Göktaş, memleketinde ziyaretlerde bulundu

GÜNDEM Haberleri

Bakan Göktaş, memleketi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde kurum ve esnaf ziyareti yaptı. Göktaş ayrıca ilçede karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti.

Bir dizi program için Emirdağ ilçesinde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kaymakamlık, AK Parti İlçe Teşkilatı ile belediyeyi ziyaret etti.

PROJE PROTOKOL TÖRENİNE KATILDI

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Göktaş, belediye ziyaretinde ilçede 2 bin 552 metrekare alana inşa edilecek 72 kişi kapasiteli 65 metrekarelik kullanım alanına sahip modern 1+1 müstakil tip evlerden oluşan "Emirdağ Huzurevi Projesi"nin protokol törenine katıldı.

İlçenin yaşlı bireylerine, ailelerinin eksikliklerini hissettirmeyecek, kaliteli vakit geçirecekleri, sıcak, konforlu ve huzurlu bir yuva temin edilmesi hedefiyle hazırlandığı bildirilen projenin protokolü, Göktaş ile Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Gedikkaya, tarafından imzalandı.

Bakan Göktaş, memleketinde ziyaretlerde bulundu

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda esnaf ziyaretinde bulunan Göktaş, burada vatandaşlarla sohbet etti.

Göktaş'ın ziyaretlerine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ilçe protokolü eşlik etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...