Bakan Fidan: Cesur ve kararlı adımlar atmayı sürdüreceğiz 

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Bakan Fidan: Cesur ve kararlı adımlar atmayı sürdüreceğiz 

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Fidan'ın paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Bakan Fidan 29 Ekim mesajında şu ifadeleri kullandı; Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin 100. yılında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha da yükseğe taşınmasına tanıklık etmenin gururunu yaşıyoruz.

Ülkemizin sahip olduğu imkan ve kabiliyetlerden gücünü alan milli dış politikamız ile barışın, sağduyunun, hakkaniyetin ve güvenin sembolü bir Türkiye olarak daha adil bir dünya için cesur ve kararlı adımlar atmayı sürdüreceğiz.

Milletimizin bayramını en içten duygularımla tebrik ediyor, Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlanan istiklal harbimizin tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.

Hakan Fidan'on kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle

https://twitter.com/HakanFidan/status/1718524313807016044

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...