Bakan Fakıbaba, Fırat dizisinde neden oynadığını açıkladı

Düzenleyen:
Bakan Fakıbaba, Fırat dizisinde neden oynadığını açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Katıldığı canlı yayın programında 20 yıl önce rol aldığı İbrahim Tatlıses'in Fırat dizisi ile ilgili konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, dizide rol alma sebebini yıllar sonra açıkladı.

Ahmet Aydemir/Türkiye gazetesi-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın 20 yıl önce İbrahim Tatlıses'in Fırat dizisinde rol aldığı görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programına konuk olan Bakan Fakıbaba, söz konusu dizide rol almasının sebebini açıkladı.

''DİZİDE OYNARSAN OLUR''

O dönem, Şanlıurfa Devlet Hastanesine bazı araç ve gereç ihtiyacı olduğunu söyleyen Bakan Fakıbaba, ''Konuyu çok sevdiğim, sesinin beğendiğim, insanlığını beğendiğim İbrahim Tatlıses'e açtım. O da bana, 'eğer bu dizide ufak bir rol alabilirseniz olur' demişti. Ben de bu vesileyle kabul ettim ve oynadım. Sağolsun sonrasında kendisinin hastanemize çok desteği oldu. Keyifli bir işti. Kendisini çok seviyorum'' dedi. (Ahmet Aydemir/Türkiye gazetesi)

AYDEMİR AKBAŞ VE ATİLLA PAKDEMİR İLE OYNAMIŞTI

Bakan Fakıbaba'nın 20 yıl önce yayınlanan ve yönetmenliğini İbrahim Tatlıses'in yaptığı dizideki görüntüleri geçtiğimiz günlerde sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. 46 yaşındayken söz konusu dizide rol alan Bakan Fakıbaba'nın rol arkadaşları da Atilla Pakdemir ve Aydemir Akbaş gibi ünlü isimlerdi. 

İşte o diziden Bakan Fakıbaba'nın oynadığı sahne:

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...