Bakan Çelik'ten çarpıcı FETÖ açıklaması

Düzenleyen:
Bakan Çelik'ten çarpıcı FETÖ açıklaması

GÜNDEM Haberleri

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, “Fetullahçı Terör Örgütü, Türkiye için birinci derecede milli güvenlik tehdididir. Diğer tehditlerin 'şifre çözücüsü' de budur” dedi.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, FETÖ ile mücadele  konusunda rehavete kapılmamak ve hiç gevşememek gerektiğini belirtti. FETÖ’nün yıllar içinde değişik şekillerde yaşayabilen bir terör  mantığına sahip olduğunu bildiren Çelik, “FETÖ asla kendisi olarak görünmez.  Meşru ve gayrimeşru her yapı içine gizlenir. Her şekle girer. Her elbiseye  bürünür. O nedenle bu örgüt zamana ve akla gelmez yollarla yapılara sızmaya devam  edecektir.” ifadelerini kullandı.
 
Örgüt için dindarlığın sadece bir elbise olduğunu, FETÖ’nün yıllar  boyunca her türlü kimliği o kimliği benimseyenlerden daha önde elbise gibi  giyebildiğini vurgulayan Çelik, bu nedenle bir FETÖ mensubunun yıllarca Sünni,  Alevi, dindar, laik, Kemalist, ulusalcı, milliyetçi ve bunun gibi her türlü  kimliğe bürünebileceğinin altını çizdi.
 
FETÖ’nün tek inanç akidesinin takiye olduğunu, o nedenle mücadelenin  kesintisiz, gevşemeden ve tavizsiz sürmesi gerektiğini ifade eden Çelik, şunları  kaydetti:
 
“Tam olarak çökertilene kadar bu örgütle mücadelede asla gevşeme  olmaması Türkiye’nin bekası için zorunludur. FETÖ, Türkiye için birinci derecede  milli güvenlik tehdididir. Diğer tehditlerin 'şifre çözücüsü' de budur."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...