Bakan Çavuşoğlu: Macron'un Türkiye'yi suçlaması kabul edilemez

Düzenleyen:
Bakan Çavuşoğlu: Macron'un Türkiye'yi suçlaması kabul edilemez

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara'da sığınmacı toplantısıyla ilgili, "Toplantının verimli geçtiğini söyleyebiliriz." dedi. Çavuşoğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a cevap verdi. Çavuşoğlu, "Macron'un Türkiye'yi suçlaması kabul edilemez." dedi.

Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer ve AB Göç, Vatandaşlık ve İçişleri Komiseri Dimitris Avramopoulos ile yaptığı toplantıyı değerlendirdi.

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, ''(Göç konusunda) AB'nin Türkiye ile daha sağlıklı iş birliği istediğini gördük ama sözlerin de tutulması gerekiyor. Macron'un Türkiye'yi suçlaması kabul edilemez. Önümüzdeki süreçte atılması gereken adımları samimi bir şekilde konuştuk. Verimli bir toplantı geçtiğini söyleyebiliriz. Güvenli bölgeyi de konuştuk.'' ifadelerini kullandı.

.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...