Bakan Çavuşoğlu'ndan diplomasi trafiği: Peş peşe dört görüşme birden

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Çavuşoğlu'ndan diplomasi trafiği: Peş peşe dört görüşme birden

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya-Ukrayna savaşının ardından NATO üyeliği önem kazanan Finlandiya'nın Dışişleri Bakanı Pekka Haavisto ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından diplomasi trafiğine devam eden Çavuşoğlu, Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile de ayrı ayrı görüşme gerçekleştirdi

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Çavuşoğlu, Finlandiya Dışişleri Bakanı Haavisto ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile yaptığı görüşmede NATO'nun genişlemesiyle ilgili konular ele alındı. 

DİPLOMASİ TRAFİĞİ

Bu görüşmenin ardından Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile de ayrı ayrı telefonda görüştü.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Çavuşoğlu bugün Türkmenistanlı mevkidaşı Meredov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede, 16 Mart'taki Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Zirvesi'nin hazırlıkları ele alındı.

Bakan Çavuşoğlu ayrıca Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile de telefonda görüştü.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...