Bakan Bozdağ duyurdu: Şanlıurfa'ya TEKNOFEST müjdesi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'da bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TEKNOFEST müjdesini duyurdu. Bozdağ, Selçuk Bayraktar ile görüştüğünü söyleyerek, "Ondan şu sözü de aldım, inşallah Şanlıurfa'ya gelecek ve TEKNOFEST'in bir tanesini de beraber Şanlıurfa'da yapacağız" dedi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala cumhurbaşkanı ve milletvekili adayları çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Şanlıurfa'da bulunan Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, Şanlıurfalı vatandaşlara TEKNOFEST müjdesini verdi.

GENÇ ŞANLIURFALILARDAN TALEP

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Şanlıurfa'da vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Bozdağ, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'in Şanlıurfa’da yapılması yönünde genç Şanlıurfalılardan talep aldığını söyledi. Bozdağ, Selçuk Bayraktar ile görüştüğünü ve bu konuda söz aldığını belirtti.

Bozdağ, "Selçuk Bayraktar bu genç yaşında gerçekten Türkiye'nin bayraktarı oldu ve Türkiye'nin adını dünyaya duyurdu. Başarılarıyla Atatürk'ün ‘İstikbal göklerdedir’ sözüne hayatiyet kazandırdı. Göklerde egemen olan güçlü bir Türkiye'ye çok güçlü bir destek verdi. Bu genç yaşta büyük başarıların altına imza attı" dedi.

"İNŞALLAH ŞANLIURFA'DA YAPACAĞIZ"

"Geçen sizin gibi başka yerde de gençler Selçuk Bey'i Şanlıurfa'ya isteyince aradım kendisini" diyen Bakan Bozdağ, Bayraktar ile konuşmasını anlattı ve TEKNOFEST müjdesini verdi.

Bozdağ, "Sizlerin selamlarını, saygılarını, dileklerini ilettim. Ondan şu sözü de aldım; İnşallah Şanlıurfa'ya da gelecek ve TEKNOFEST'in bir tanesini de beraber Şanlıurfa'da yapacağız" ifadelerini kullandı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...