Bakan Arslan: İstikrarımızı bozmaya çalışıyorlar

Düzenleyen:
Bakan Arslan: İstikrarımızı bozmaya çalışıyorlar

GÜNDEM Haberleri

Bakan Arslan, "Paraleli, alternatifi, terör örgütü, yabancı istihbaratı, yurt içinde ve yurt dışında yapılan operasyonlarla istikrarımızı bozmaya çalışıyorlar. Yapılan haberlerle çarpıtmalarla, sistemli saldırmalarla seçmen tercihlerine yönelik tehditleriyle, milli iradeyi etki altına almaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  "Paraleli, alternatifi, terör örgütü, yabancı istihbaratı, yurt içinde ve yurt  dışında yapılan operasyonlarla istikrarımızı bozmaya çalışıyorlar. Yapılan  haberlerle çarpıtmalarla, sistemli saldırmalarla seçmen tercihlerine yönelik  tehditleriyle, milli iradeyi etki altına almaya çalışıyorlar." dedi. 

"Tüm mağdurların haklarını savunan bir Türkiye var"
 
Arslan, halka hizmeti, hakka hizmet bilerek hareket ettiklerini  vurgulayarak, gecelerini gündüzlerine katarak, canla başla millet için  çalıştıklarını anlattı.
 
"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın." sözünü düstur edindiklerini kaydeden  Bakan Arslan, şu görüşlerini paylaştı:
 
"Çok iyi biliyoruz ki bu coğrafyada var olabilmenin temel şartı millî iradeye sahip çıkmaktır. Ayrıca binlerce yıldır medeniyetimize ve geleneklerimize  bağlı kalarak kültürümüzü sahiplenerek ve köklerimizi daha da derinlere salarak  yerli, millî kalmaktır. Tarihimizin, medeniyetimizin omuzlarımıza yüklediği  sorumluluk, dünden daha büyük. Hem Türkiye'de hem de diğer Müslüman coğrafyalarda  çok zor süreçler yaşanıyor. Gazze, Suriye, Irak, Afganistan, Somali, Türkistan,  Arakan ve Myanmar'da Müslümanların gözyaşları dökülüyor, mazlumların kanı akıyor.  Müslüman olsun olmasın, tüm mağdurların haklarını cesaretle savunan bir Türkiye  var, iyi ki var. Tüm dünya milletimizin birliğinin temsilcisi, Türkiye'nin ve  mazlumların geleceği için cesaretle mücadele eden Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın  sesini duyuyor, duymaya devam edecek. "
 
"Operasyonlarla istikrarımızı bozmaya çalışıyorlar"
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kirli odakların hedefi hâline  geldiğini belirten Arslan, Recep Tayip Erdoğan'ın şahsında ülkeye, millete,  değerlerine, birliğine ve millî iradesine saldırı yapıldığının bilindiğini ifade  etti.
 
Arslan, "Paraleli, alternatifi, terör örgütü, yabancı istihbaratı,  yurt içinde ve yurt dışında yapılan operasyonlarla istikrarımızı bozmaya  çalışıyorlar. Yapılan haberlerle çarpıtmalarla, sistemli saldırmalarla seçmen  tercihlerine yönelik tehditleriyle, millî iradeyi etki altına almaya  çalışıyorlar. Özellikle dini İslam'ı o kötü emellerine alet etmek adına  terör örgütleri oluşturuyorlar, onun üzerinden bu coğrafyayı karıştırıyorlar. Yedi  düvelin bir araya getirdiği terör örgütleri alçakça, kahpece saldırılarla  polisimizi, askerimizi korucumuzu çoluğumuzu çocuğumuzu demeden sivil  vatandaşlarımıza saldırıyor. Ne yazık ki kan akıtıyorlar." değerlendirmesinde  bulundu.
 
"Bu millet şehit olmaya hazırdır"
 
Bazı parti, sivil toplum kuruluşlarının alenen veya üstü kapılı,  bilerek, bilmeyerek, bu eli kanlı terör örgütlerine destek olduğunu anlatan Bakan  Arslan, terör örgütlerinin hiçbir zaman başarılı olamayacağını bildirdi.
 
Arslan, sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Ne yaparlarsa yapsınlar, bilsinler ki bin yıldır bu coğrafyada  muvaffak olamadıkları gibi, yüz sene önce 30 Ekim Kars'ın kurtuluşu dâhil olmak  üzere, istiklal mücadelesinde Sarıkamış'ta o gencecik ecdadın donmak pahasına  gözünü kırpamadan şehit olmaya gittiği gibi bu millet şehit olmaya hazırdır. Dolayısıyla millet bu hainlere hiçbir zaman fırsat  vermeyecek, onlar da hiçbir zaman muvaffak olmadılar, olamayacaklar."
 
Buradaki programın ardından beraberindekilerle Kars Açık Ceza İnfaz  Kurumu bahçesindeki "Kesimhane" inşaatını inceleyen Arslan, şantiye yetkilisinden  çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
 
Bir süre inşaat işçileriyle konuşan Arslan, daha sonra işçilere yardım  etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...