Bakan Akar'dan 'Rüzgar Alayı'na ziyaret

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi Gökçeada'daki 'Rüzgar Alayı' olarak bilinen komando birliğini ziyaret etti. Bakan Akar ve komutanlar, inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çanakkale Gökçeada’daki askeri birliklerde inceleme ve denetlemelerini sürdürüyor. Bakan Akar'a Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan da eşlik ediyor. 

Bakan Akar'dan 'Rüzgar Alayı'na ziyaret

RÜZGAR ALAYINA ZİYARET

Son olarak “Rüzgar Alayı” olarak bilinen 5’inci Komando Alay Komutanlığını ziyaret eden Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile faaliyetlere ilişkin brifing aldı, talimatlar verdi.

Bakan Akar'dan 'Rüzgar Alayı'na ziyaret

BİRLİKTE CUMA NAMAZI KILDILAR

Daha sonra Şehitler Camii’nde cuma namazını kılan Bakan Akar ve komutanlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Müftü Celal Atasoy’un daveti üzerine Bakan Akar, komutanlarla birlikte Gökçeada Müftülüğünü de ziyaret etti.

Bakan Akar'dan 'Rüzgar Alayı'na ziyaret

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...