Bakan Akar, Yunan mevkidaşı ile görüştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Akar, Yunan mevkidaşı ile görüştü
GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunan mevkidaşı Nikolaos Panagiotopoulos ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bakanlar, görüşmede iki ülke arasında iyi komşuluk ilişkilerine dayalı gündemin genişletilmesi konusunda anlaştı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos telefonla görüştü. Görüşmede, Yunanistan Savunma Bakanı Panagiotopoulos, deprem felaketi nedeniyle yaşanan kayıplar için başsağlığı dileklerini iletti.

BAKAN AKAR'DAN TEŞEKKÜR

Tren kazası sonucu Yunanistan'da meydana gelen büyük kayıplar için taziye dileklerini yineleyen Bakan Akar, aynı zamanda 6 Şubat depremlerinin oluşturduğu büyük yıkım ve Yunanistan'ın gösterdiği dayanışma için Yunanistan Savunma Bakanı Panagiotopoulos'a teşekkürlerini sundu.

Olumlu ve yapıcı bir ortamda geçen telefon görüşmesinde, Bakan Akar ve Yunan mevkidaşı iki komşu ülke arasındaki iyi komşuluk ilişkilerine dayalı gündemin genişletilmesi konusunda anlaştılar. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...