Bahçeli'den kadın muhabire fırça

Bahçeli'den kadın muhabire fırça

GÜNDEM Haberleri

Devlet Bahçeli, Ekmeleddin İhsanoğlu için "çatı aday o isim mi" diye soran kadın muhabire fırça attı: Bu işin çatısı kalmadı..

Yerel seçimlerde bazı bölgelerde iş birliğine giderek CHP'ye çalışan MHP'de durum yine aynı. nbsp;


YİNE CHP'NİN DEDİĞİ OLACAK GİBİ
AK Parti'de Erdoğan'ın adaylığına garanti gözüyle bakılırken, CHP ve MHP çatı aday arayışlarına girmişti. Hangi ismin iki kanadı da temsil edebileceğine dair teoriler konuşulurken Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de CHP'nin dediği olacağa benziyor. nbsp;


BAHÇELİ GERGİN
Kılıçdaroğlu bugün Bahçeli'ye İslam Konferansı Örgütü'nde Genel Sekreterlik yapan Ekmeleddin İhsanoğlu'nu önerdi. İki liderin görüşme sonrası gergin olduğu gözlenen Bahçeli kadın muhabirin sorusuna da biraz sert şekilde cevap verdi.


KADIN MUHABİRİ FIRÇALADI
Bahçeli, "Yani efendim çatı aday (İhsanoğlu'nu kast ederek) o isim mi?" şeklinde soru yönelten kadın muhabire "Efendim bu soruları sormayınız, artık bu işin çatısı penceresi kalmamıştır" cevabını verdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...