Bahçeli: Paralel'e teslim edecek partimiz yoktur

Düzenleyen:
Bahçeli: Paralel'e teslim edecek partimiz yoktur

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Bizim Paralel'e teslim edecek partimiz yoktur. MHP'ye nüfuz etmek isteyen, Paralel artıklarının mutluluğunu ibretle izliyorum. Bunlar ABD'nin kuklası, İslamiyet'in yüz karalarıdır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mahkemenin kurultay kararına ilişkin olarak, Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yok. Kurultay için 2018 beklenmelidir. 18 Mart’ta demokrasinin imkanlarından kim istiyorsa iradenin sahibine karşı çıkabilecektir. Buna diyeceğim bir şey yoktur, bunun dışında olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

MHP ayak oyunlarına ahlaksız tuzaklara hazırlıklıdır. Biz oranlarda değil gönüllerdeyiz yüzdelerde değil Türklüğün yüz akıyız. Tüzük kurultayı için imza veren her kardeşim benim içim değerlidir. Anlayamadığım MHP'yi bağımlı ve pasif hale getirmek isyenlerdir. Ağızlarıyla kuş tutsakalar MHP'yi kafalarına göre tanzim edemeyeceklerdir. Çünkü bu davanın hamuru şehit kanıyla yoğrulmuştur. Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi kayyum heyetini atamış sözde kurultayın önünü açmıştır. Bundan sonra da sırayı Yargıtay safhası alacaktır.  Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yoktur.

Eğer istenen büyük kurultay ise 18 Mart 2018 tarihini herkes sabırla beklemelidir. Olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır. Şimdiden sevinç çığlıkları atanları görüyorum. Kimse boşuna heveslenmesin.''

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...