Bağış, AB'li yetkiliyi twitter'da payladı

Bağış, AB'li yetkiliyi twitter'da payladı

GÜNDEM Haberleri

Bakan Bağış, Gezi Parkı eylemlerini savunan Stefan Füle'ye, Twitter'dan, 'Kavrayış sorunu olmalı. Başbakan terör ve vandalizme karşı' diye yazdı.

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ile Avrupa Komisyonu'nun Genişleme ve Komşuluk Politikası'ndan Sorumlu Üyesi Stefan Füle, Twitter'da Gezi Parkı'nı tartıştı. Füle, "Küresel Sorunlar Karşısında Türkiye ve Avrupa Birliği İçin Ortak Gelecek" konulu konferansın ardından Twitter hesabından, "İstanbul'daki konferansta, saygı ve kapsayıcı diyalog isteyenlere el uzatma fırsatının kaçmış olmasından dolayı hayal kırıklığına uğradım #geziparkı" şeklinde yazdı. Bağış da Füle'nin bu sözlerine, "Bir kavrayış sorunu olmalı. Başbakan Erdoğan, demokratik talepleri memnuniyetle karşıladığını ancak teröre ve vandalizme teslim olmayacağını söyledi" yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...