Bağcılar'daki vahşeti videoya çekip paylaşan 3 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bağcılar'daki vahşeti videoya çekip paylaşan 3 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Bağcılar'da dün akşam saatlerinde uyuşturucu bağımlısı bir gencin annesini öldürüp balkondan attığı anları video çekip sosyal medyadan paylaşan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Bağcılar'da dün akşam saatlerinde kan donduran bir vahşet yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen A. S., annesi Hava S.'yi bıçakla öldürüp, kestiği kafasını balkondan sokağa attı. Bu korkunç anları cep telefonuyla video çekip sosyal medyadan paylaşan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

POLİS GÖRÜNTÜLERİN ÇEKİLDİĞİ ADRESTEN BULDU

Bağcılar’da Ali S.’nin annesi Hava S.’yi öldürüp kafasını kestikten sonra balkondan sokağa attığı anları cep telefonu ile çeken ve bu görüntüleri sosyal medya ve yazılı basınla paylaşan S.A. (19), N.A.(37), G.K.(47) isimli şahıslar, görüntülerin ilk çekildiği adreste tespit edilip gözaltına alındı.

ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLECEKLER

"Soruşturmanın Gizliliğinin Alenen İhlal Edilmesi" suçundan yakalanan 3 kişinin emniyetteki işlemlerinin ardından 26.09.2022 tarihinde adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...