Bağcılar'daki dehşet kamerada! Kavga eden liselilerin arasına kuru sıkı ile daldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Bağcılar'da kavga eden liseli öğrencilerin arasına kurusıkı silahla dalan kişi etrafa ateş etmeye başladı. Yaşanan dehşet anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde çocukların korku ile sağa sola kaçışmaları da yer aldı.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir kişi, tartışan liseli öğrencilerin arasına kurusıkı tabanca ile daldı. Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde yaşandı.

ELİNDE SİLAHLA KALABALIĞA GİRİP ATEŞ AÇTI

Okul çıkışında bilinmeyen nedenle toplanan bir grup genç tartışmaya başladı. Grup bir süre sonra dağıldı. Daha sonra elinde silahla gelen bir kişi kalabalığın içinde etrafa ateş etmeye başladı. Silahlı şahsa çevrede bulunan öğrenciler müdahale etti.

DEHŞET ANI KAMERADA

Eli silahlı genç bir süre sonra olay yerinden uzaklaştı. Olayda yaralanan ve ölen olmadı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Yaşanan o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...