Babasından haber alamadı, çatı katına çıkınca acı gerçekle karşı karşıya geldi

- Güncelleme:
Babasından haber alamadı, çatı katına çıkınca acı gerçekle karşı karşıya geldi

GÜNDEM Haberleri

Antalya’da kendisinden haber alınamayan yaşlı adam oğlu tarafından feci halde bulundu. Kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen yaşlı adamın, güneş enerjisini tamir etmek için çatıya çıktığı öğrenildi.  

Antalya’nın Kepez ilçesinde feci bir olay yaşandı. Olay Kepez ilçesi Özgürlük Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde yer alan 6 katlı apartmanın çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; binada oturan 67 yaşındaki Turgut Çetek'ten haber alamayan yakınları binanın çatı katına çıktı.

GÜNEŞ ENERJİSİNİ TAMİR ETMEK İÇİN ÇATIYA ÇIKTI

Babasını yerde hareketsiz gören oğlu durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan yakınları ise olay yerine geldi. Yapılan araştırmada şahsın öğle saatlerinden itibaren kayıp olarak arandığı ve bozulan güneş enerjisini tamir etmek için çatıya çıktığı öğrenildi. Cenaze, polis ve olay yeri inceleme ekiplerinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.  Öte yandan yaşlı adamın kalp rahatsızlığı olduğu belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...