Babacan'dan taziye ziyareti

Babacan'dan taziye ziyareti

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Enver Ağabey'in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören ile görüşen Babacan, "Enver Bey'in ülkemize çok önemli hizmetleri oldu" dedi.

İhlas Holding ve Gazetemizin kurucusu Enver Ören Ağabey'in vefatı dolayısıyla taziye ziyaretleri sürüyor. Dün de "Ekonomik Konularda Genel Koordinasyondan Sorumlu" Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'i ziyaret ederek Enver Ağabey'in vefatından duyduğu üzüntüyü ifade etti, baş sağlığı diledi. Babacan, "Enver Bey, Türkiye'nin saygın ve sevilen isimlerinden biriydi. Ülkemiz için çok önemli hizmetleri olmuştur" dedi. Başbakan Yardımcısı Babacan'a ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Ahmet Mücahid Ören de, "Babam yaşadığı süre içinde kimseyi incitmemiştir. Vefatı sonrası her kesimden telefonlar alıyorum, ziyaretler oluyor. Onun ne kadar sevildiği daha iyi anlaşılıyor" diye konuştu. Başbakan Yardımcısı Babacan'a ziyareti sırasında danışmanları Enes Fatih Çömez ve Halit Ertuğrul da eşlik etti.Babacan'dan taziye ziyaretiİhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ı kapıda karşıladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...