Aziz Yıldırım'ın hedef aldığı Ekizoğlu da gözaltına alındı

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım'ın hedef aldığı Ekizoğlu da gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Aziz Yıldırım'ın gözaltına alındığı sırada çekilen fotoğrafların sızdırılmasında suçladığı Mutlu Ekizoğlu, "şikede kumpas" operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY "Şikede kumpas" soruşturması soruşturması kapsamında 28 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, soruşturma çerçevesinde "terör örgütü kurmak", "terör örgütüne üye olmak", "yasa dışı dinleme" gibi iddialara yönelik 6'sı tutuklu 64 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Dönemin emniyet müdürü Mutlu Ekizoğlu da soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Yürüttüğü şike operasyonu sebebiyle Fenerbahçe camiasının büyük tepkisini çeken Mutlu Ekizoğlu, Tahşiyecilere kumpas soruşturması kapsamında gözaltına alınmış ancak daha sonra İçişleri Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu tarafından meslekten ihraç edilmişti.

Aziz Yıldırım'ın hedef aldığı Ekizoğlu da gözaltına alındı

AZİZ YILDIRIM: FOTOĞRAFLARI O SIZDIRDI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gözaltına alındığı sırada çekilen fotoğrafların basına sızdırılmasında Ekizoğlu'nu suçlamış, Habertürk'e verdiği röportajda "Onu Fenerbahçe'ye ben üye yaptım, şimdi de Disiplin Kurulu'na verdim." demişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...