Azerbaycan heyetinden İhlas Holding'e ziyaret: Karabağ teşekkürü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Azerbaycan heyetinden İhlas Holding'e ziyaret: Karabağ teşekkürü

GÜNDEM Haberleri

Gazeteci ve STK temsilcilerinden oluşan Azerbaycan heyeti, İhlas Medya’nın Karabağ savaşındaki desteğine teşekkür için İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören’e plaket takdim etti.

Azerbaycan’ın Karabağ Zaferi’nin 2’nci yılı kutlanıyor. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve gazetecilerden oluşan Azerbaycan heyeti, İhlas Haber Ajansı; Karabağ Savaşında tüm gelişmeleri en doğru ve hızlı şekilde dünyaya ulaştırdığı için İhlas Holding’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, Karabağ Zaferi’nin 2’nci yıl kutlamaları vesilesiyle Azerbaycan diplomasi heyetini ağırladı. İhlas Haber Ajansı, Azerbaycan’ın Karabağ’da Ermenistan ordusuna karşı 44 gün süren mücadelesinin tüm detaylarını dünyaya an be an duyurdu. Azerbaycan heyeti, İhlas Haber Ajansının Karabağ savaşıyla ilgili yaptığı etkili haberlerden ötürü Ören’e teşekkür etti. Ziyarette, teşekkür plaketinin yanı sıra geleneksel hediyeler de takdim edildi. Heyet, bütün dünya medyasına, Karabağ’daki gelişmeleri savaş bölgesinden anlık olarak görüntü ve fotoğraflarla aktaran İhlas Haber Ajansına teşekkürlerini sundu.

Azerbaycan heyetinden İhlas Holding'e ziyaret: Karabağ teşekkürü
Heyet, Karabağ Zaferindeki destekleri için Ahmet Mücahid Ören’e teşekkür plaketi takdim etti.

İHA DÜNYA MEDYASININ HABER KAYNAĞI OLDU

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, “İhlas Haber Ajansı, kurulduktan kısa bir süre sonra yurt dışında faaliyetlerine başladığı zaman, temel prensibi; Türkiye’nin, komşularının ve Türk Cumhuriyetlerinin haklarını savunmak, dertlerini anlatabilmek ve habercilik göreviyle, bu konuda yapabileceği en iyi iletişim kanallarını oluşturmaktı. İhlas Haber Ajansı, dünyada birçok görsel ve yazılı medyanın haber kaynaklarından birisi oldu’’ dedi.

İhlas Holding ziyaretinde Azerbaycan Islahatçı Gençlik Birliği Genel Başkanı Farid Şahbazlı, Grup Sözcüsü Alişir Ehed, Azerbaycan Basın Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Hacıbey Heyderli, Az Haber Medya Grup Başkanı Efseleddin Ağalarov, Azerbaycan Kültür Bakanlığı Daire Başkanı Vesile Mövsümova, Akdemisyen Müşfik Hüseyinov, Üst Düzey Bürokrat Mingevevil Bey, Vüsal Memmedov ve Mirpaşa Bayramov yer aldı. (İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...