Ayşe Teyze karakolu dereye döktü

Ayşe Teyze karakolu dereye döktü

GÜNDEM Haberleri

Köprü altında fuhuş yapıldığı için polisin bölgeyi 'temizlemesini' isteyen 75 yaşındaki kadın, 'ceset' ihbarıyla polisi alarma geçirdi

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, 75 yaşındaki Ayşe K. karakolu arayarak "Setbaşı Köprüsünden Gökdere'ye ceset attılar" diye ihbarda bulundu. Bunun üzerine alarma geçen ekipler, dere kenarında ceset aramaya başladı. Bölgeye ulaşan çok sayıda polis uzun süre arama yapmasına rağmen bir suç unsuru bulamadı. İhbarın asılsız olduğunu değerlendiren ekipler, bir süre sonra ihbarcı yaşlı kadına ulaştı. Dere kenarında hiçbir şey olmamış gibi polisleri karşılayan Ayşe teyzenin, polisi bölgeye getirmek için böyle bir yönteme başvurduğu ortaya çıktı. Gelen ekiplere teşekkür eden Ayşe teyze, "Evladım başka türlü gelmiyorsunuz. Her gece dere kenarında birileri gelip kafa çekiyor. Özel yatak getirip burada fuhuş yapıyorlar. Kapımızı penceremizi açamıyoruz. Gencecik evlatlarımız var, ne yapacağımızı şaşırdık" dedi. Polisler ise yaşlı kadına rahat olmasını söyleyip, sık sık geleceklerine dair söz verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...