Aydın'da trajik kaza: Emanet otomobil 1 kişiye mezar oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aydın'da trajik kaza: Emanet otomobil 1 kişiye mezar oldu

GÜNDEM Haberleri

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde emanet aldığı otomobille kamyona arkadan çarpan Ekrem Yürek olay yerinde hayatını kaybetti. Yürek'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği düşünülürken kamyon sürücüsü Y.E ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Aydın'da Ekrem Yürek isimli bir vatandaş yakınından aldığı araç ile kaza yaptı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Aydın'ın Kuyucak ilçesinde bir yakınından emanet olarak aldığı otomobil ile seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek kamyona arkadan çarpan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, Aydın-Denizli Karayolu üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir yakınından emanet aldığı otomobille yola çıkan Ekrem Yürek, henüz bilinmeyen bir nedenle yönetimindeki 35 AD 5463 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil aynı istikamette ilerleyen Y.E. idaresindeki 45 YA 7897 kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü araç içerisinde sıkışarak yaralandı.

Aydın'da trajik kaza: Emanet otomobil 1 kişiye mezar oldu

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde otomobil sürücüsü Yürek'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yürek'in cansız bedeni gerekli olay yeri incelemesinin ardından hastane morguna kaldırılırken, kamyon sürücüsü Y.E. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...