Aydın'da makilik alanda yangın: Yerleşim yerlerine yakın bölgede 2 hektar alan kül oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

Aydın’ın Söke ilçesinde makilik alanda çıkan yangın çıktı. Yerleşim alanına yakın bölgedeki yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 2 hektarlık alan zarar gördü. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

Aydın'ın Söke ilçesi Akçakonak Mahallesi yakınlarındaki makilik alanda yangın çıktı. Alevler bir anda rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine bölgeye orman işletme ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Geniş bir araziye yayılan yangına arazözler ile karadan müdahale edilirken, ekipler aşırı rüzgar nedeniyle alevlere müdahale etmekte zaman zaman zorluk yaşıyor. Çevrede bulunan zeytin ağaçlarının da zarar gördüğü yangının yerleşim yerlerine yakın bir noktada olması nedeniyle mahalle sakinleri de söndürme çalışmalarına destek oldu.

Aydın'da makilik alanda yangın: Yerleşim yerlerine yakın bölgede 2 hektar alan kül oldu

2 HEKTARLIK ALAN ZARAR GÖRDÜ

Yerleşim alanına yakın bölgedeki yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 2 hektarlık alan zarar gördü. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...