Aydın'da 89 kaçak yakalandı

/ Kaynak: AA
Aydın'da 89 kaçak yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Didim ve Kuşadası ilçelerinde yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan Suriye, Sudan, Eritre ve Filistin uyruklu 89 kaçak yakalandı.

Didim ve Kuşadası ilçelerinde yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan Suriye, Sudan, Eritre ve Filistin uyruklu 89 kaçak yakalandı. İhbarı değerlendiren Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Tekağaç mevkisinde bir teknede yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 37 kişiyi yakaladı. 11'i çocuk 5'i kadın 37 Suriye uyruklu, botlarla karaya çıkarıldı. Kaçakların Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan işlemlerin ardından Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi. Öte yandan Kuşadası'nda Sahil Güvenlik ekipleri vatandaşların girişine yasak Dipburun mevkisindeki rutin kontrolleri sırasında şişme botla Sisam (Samos) Adası'na kaçma hazırlığında olan bir grubu tespit ederek jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri, bölgede Suriye, Sudan, Eritre ve Filistin uyruklu 52 kişiyi gözaltına aldı. Kaçakların sorgusunun sürdüğü kaydedildi.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...