Ayakkabısını çıkarmak istedi, canından oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ayakkabısını çıkarmak istedi, canından oldu

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da kahreden bir olay yaşandı. 82 yaşındaki adam ekmek almak için evden çıkmıştı, döndüğünde ayakkabılarını çıkarmak isterken düştü. Kafasını merdivenlere çarpan talihsiz adam hayatını kaybetti.

Samsun'da ekmek alıp evine gelen yaşlı adam, ayakkabısını çıkarmak isterken canından oldu. Yaşlı adam düşüp kafasını merdivenlere çaprı, kaldırıldığı hastanede de hayatını kaybetti. Kahreden olay, İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi'nde yaşandı. 82 yaşındaki Ali Ö. bakkaldan ekmek alıp evine döndü.

AYAKKABISINI ÇIKARIRKEN KAFASINI MERDİVENE ÇARPTI

Evin girişinde birini çıkardığı ayakkabısının diğerini de çıkarmaya çalışan yaşlı adam, dengesini kaybedince yere düşüp kafasını merdivene çarptı. Yakınları olayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kalbi duran yaşlı adama sağlık ekipleri müdahale etti. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan talihsiz adam hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...