Avrupa’da PKK terörü: Sandık müşahitlerine haince saldırdılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Avrupa’da PKK terörü: Sandık müşahitlerine haince saldırdılar

GÜNDEM Haberleri

PKK terör örgütü yandaşları Avrupa ülkelerinde terör estirmeye devam ediyor. PKK sempatizanları Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da Türkiye’de yapılacak seçimler için kurulan mekanı hedef aldı. Seçim müşahitlerine saldıran PKK’lı provokatörler seçim güvenliğini bir kere daha tehdit etti.

Türkiye’de bu hafta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği seçimleri için yurt dışında oy verme işlemleri devam ediyor.

PKK terör örgütünün Avrupa’daki uzantıları ise seçim işlemlerinin barış ve huzur içinde yapılmasını engellemek için ellerinden geleni ardına koymuyorlar.

PKK sempatizanı provokatörler bu kez Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da yapılan seçim çalışmalarını hedef aldı.

SANDIK MÜŞAHİTLERİNE SALDIRDILAR

Anadolu Ajansı tarafından aktarılan bilgiye göre, PKK yandaşları bazı Cumhur İttifakı müşahitlerine yönelik sözlü sataşmada bulundu.

Sözlü sataşmanın ardından fiziki saldırıya yönelen PKK provokatörleri özel güvenlik görevlilerinin olay yerinde güvenliği sağlamasını zorlaştırdı.

PKK TERÖRÜ AVRUPA'YI ESİR ALDI

Olay yerine gelen çok sayıda polis, saldırı yapan PKK sempatizanlarına cop ve köpeklerle müdahale ederken, Cumhur İttifakı müşahitleri alanın dışına çıkarıldı.

Saldırıya uğrayan müşahitlere sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi.

Seçim sürecini baltalamak isteyen PKK yandaşları geçtiğimiz haftalarda Fransa ve Belçika’da da oy verme işlemlerine devam eden gurbetçi Türkleri hedef almıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...