Avcı: Demokrasi nöbetlerimizi Yenikapı'ya kilitlenerek taçlandırıyoruz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Avcı: Demokrasi nöbetlerimizi Yenikapı'ya kilitlenerek taçlandırıyoruz

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, "Bugün, 24 gündür büyük bir şevkle, aşkla, coşkuyla sürdürdüğümüz, sürdürdüğünüz demokrasi nöbetlerinizi Yenikapı'ya kilitlenerek taçlandırıyoruz." dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Bugün, 24 gündür büyük bir şevkle, aşkla, coşkuyla sürdürdüğümüz, sürdürdüğünüz demokrasi nöbetlerinizi, Yenikapı'ya kilitlenerek taçlandırıyoruz." dedi.

Avcı, Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi başlayan demokrasi nöbetlerinde yer alanlara teşekkür etti.

"Hepinize gösterdiğiniz fedakarlıklar için dirayet için tekrar teşekkür ediyorum"

Bugün meydanlarda nöbetin sona erdiğini anlatan Avcı, şunları söyledi:

"Bugün, 24 gündür büyük bir şevkle, aşkla, coşkuyla sürdürdüğümüz, sürdürdüğünüz demokrasi nöbetlerinizi Yenikapı'ya kilitlenerek taçlandırıyoruz. Ben hepinize bu 24 gün boyunca gösterdiğiniz fedakarlıklar için dirayet için tekrar teşekkür ediyorum. Bugün meydanlardaki nöbetlerimiz bitiyor ama her birimizin iş yerimizdeki nöbetlerimiz aynen devam edecek. İşçi isek fabrikada, tezgah başında, memursak dairelerimizde, öğretmensek okullarımızda, esnaf isek dükkanlarımızda her yerde işimizin en iyisini, en doğrusunu, en güzelini yaparak nöbetlerimizi sürdüreceğiz inşallah."

Avcı, bütün süreçte, kentte bu organizasyonu yapan başta Eskişehir Valisi Azmi Çelik olmak üzere bütün yetkililere teşekkür ederek, "Bu demokrasi nöbetlerine katılan milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, askeri erkanımıza çok teşekkür ediyorum ve tabi en çok da size teşekkür ediyorum. Sadece buradaki nöbetleriniz için değil, 15 Temmuz'da tüm Türkiye ile birlikte ayağa kalktığınız için, işgale 'Dur' dediğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...