Avcı: 1 Kasım'da ya istikrar ya kargaşa oylanacak

Avcı: 1 Kasım'da ya istikrar ya kargaşa oylanacak

GÜNDEM Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 1 Kasım'da yapılacak olan milletvekili seçimine ilişkin olarak gazetemize açıklamalarda bulundu.

Gökhan KAYA ESKİŞEHİR 
7 Haziran seçimlerinin hem siyasi partiler hem de seçmen açısından ibret alınacak ve ders çıkarılacak geniş tabanlı bir kamuoyu araştırması olduğunu belirten Avcı, şunları kaydetti: “1 Kasım'da milletimiz sandığa giderken şu kararı verecek; 'Vereceğim oy Türkiye'de istikrarlı bir hükümetin kurulmasına mı hizmet edecek, yoksa belirsizliğin, öngörülemezliğin, kargaşanın ve Allah korusun piyasalarda ve gündelik hayatta sıkıntıları mı kapsayacak.' Bizim istikrarlı, kararlı, dirayetli ve ne yaptığını bilen, önünü gören, dünyaya güven veren bir hükümete ihtiyacımız var. Gerek iç şartlar gerekse dış şartlar itibarıyla Türkiye'nin istikrara ve istikrarın teminatı olacak bir hükümete ihtiyacı var.” Bakan Avcı, AK Parti'nin 13 yıllık birikiminin, yaptıklarının ortada olduğuna da dikkat çekti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...