Atatürk Havalimanı'nda gurbetçi kuyruğu

/ Kaynak: CHA
Atatürk Havalimanı'nda gurbetçi kuyruğu

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Yurtdışından Türkiye'ye gelen tatilcilerin dönüşü sonrası Atatürk Havalimanı'nda uzun kuyruklar oluştu.

Sıraya girmeyerek kuyruğun ön kısmına geçmek isteyenlerle, sırada bekleyenler arasında zaman zaman tartışma yaşandı. nbsp;
Gurbetçi ailelerin yaşadıkları ülkelerde okulların açılacak olması ve tatile gelen yabancıların dönüş yolculuğuna başlaması sebebiyle İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk yaşandı. Terminal giriş kapıları başta olmak üzere pasaport bankolarında uzun kuyruklar oluştu. Dış hatlar terminal giriş kapılarının yanı sıra pasaport bankolarında kuyruklarda yolcular dakikalarca kendilerine sıra gelmesi için beklemek zorunda kaldı. Kuyruğun başında bulunanlardan Ülkü Brezviski, yaklaşık 20 dakikadır kuyrukta beklediğini söyledi. Havalimanına gelmeden önce bu şekilde bir yoğunluk beklemediğini aktaran Ülkü Brezviski, "İlk defa böyle bir kuyrukla karşılaşıyoruz. Ama tatil dönüşü normal. Almanya'nın Hamburg şehrinde yaşıyoruz. Tatil için geldik, şimdi de tatil bitti dönüyoruz." dedi. Yoğunluk nedeniyle zaman zaman tartışmalar da yaşandı. Kuyruğun ön kısmına geçmek isteyen bir aile, sırada bekleyenler tarafından uyarılınca tartışma çıktı. Tartışma diğer yolcuların da araya girmesiyle büyümedi.



GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...