Ataşehir'de vahşet: Kadını öldürüp cesedini yaktılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ataşehir'de vahşet: Kadını öldürüp cesedini yaktılar

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Ataşehir'de yangın ihbarına giden itfaiye ekipler, evde kadın cesedi buldu. Polis olayla ilgili evin sahibi ile kiracısını gözaltına aldı. Zanlıların, kadını öldürdükten sonra cesedini yok etmek için ateşe verdiği iddia edildi.

İstanbul Ataşehir ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi, Malazgirt Caddesi'nde korkunç bu olay yaşandı. Mahallede bulunan bir binadan dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar, 112 Acil'e ihbarda bulundu. Ardından bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Daireye giren ekipler, alevleri söndürdü. 

BAZADAN CESET ÇIKTI

İçeride inceleme yapan itfaiye erleri, bazanın içinde kadın cesedi bulundu. Bunun üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Yabancı uyruklu olduğu belirlenen kadının cesedi otopsi için Adli Tıbba kaldırıldı. Polis, ev sahibi F.Y. ile yabancı uyruklu kiracısı G.K'yi gözaltına aldı. Cinayetle suçlanan şahısların sorgusu sürüyor.

"İKİ GÜN ÖNCE ÖLDÜRMÜŞLER"

Binada oturan Hayriye Aktaş “Duyduğum kadarıyla kadını 2 gün önce öldürmüşler. Ceset şişince halıya sarıp yakmışlar" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...