Ataşehir'de çarptığı doktorun ölümüne sebep olan 17 yaşındaki sürücü yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Ataşehir'de ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı. 17 şoför kamyonetle önce yol kenarında park halindeki taksiye, ardından kaldırımda bekleyen 2 kişiye çarpıp kaçtı. Kazada doktor olduğu öğrenilen bir genç hayatını kaybederken kaçan sürücü ise yakalandı.

Ataşehir'de meydana gelen kazada bir doktor hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı. Kaza sonrası kaçan ehliyetsiz sürücü yakalandı. Korkunç kazanın görüntüleri bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kayışdağı Caddesi'nde kontrolden çıkan kamyonet, önce yol kenarında park halindeki taksiye, ardından kaldırımda bekleyen Buğra Kaan Yücebaş (26) ile Samet Şenelen'e çarptıktan sonra bir iş yerine girerek durabildi.

KAZANIN ARDINDAN KAÇTI

Kamyonetin sürücüsü kaza sonrası kaçarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, doktor olduğu öğrenilen Buğra Kaan Yücebaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı Samet Şenelen ise ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Ekiplerin olay yerindeki çalışmalarının ardından talihsiz gencin cesedi morga kaldırıldı.

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ YAKALANDI

Ehliyeti olmayan 17 yaşındaki sürücü A.U, bir süre sonra polis ekiplerince yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na gönderildi. Savcılıktaki işlemlerinin ardından şüpheli, "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. Şüphelinin, nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki işlemleri sürüyor.

PANİKLEDİĞİ İÇİN KAÇMIŞ

Zanlının emniyetteki ifadesinde, panik yaptığı için kaza yerinden kaçtığını söylediği öğrenildi. Öte yandan, kaza anı çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetin kaldırıma çıkarak Buğra Kaan Yücebaş ile Samet Şenelen'e çarpma anı yer alıyor.

DOKTORUN ÇALIŞTIĞI HASTANEDEN AÇIKLAMA

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin internet sitesinde yapılan duyuruda, "Hastanemiz hekimlerinden Dr. Buğra Kaan Yücebaş, bu sabah trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz." denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...