Astsubayı vuran silah sabıkalı çıktı

Astsubayı vuran silah sabıkalı çıktı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Necdet Aydoğdu'nun katil zanlısı ile ona yardım eden şahıs Muğla'da yakalandı

Ortaca ilçesinde bir barda Özel Harekât Timleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalanan katil zanlısı Y.E.T. (30) ile ona yardım ve yataklık eden C.A. (50) gözaltına alınarak Adana'ya götürüldü. Zanlıyla birlikte ele geçirilen silahın ise daha önce Adana'da bir astsubayın evinden çalındığı ve bir operasyonda polise karşı kullanıldığı ortaya çıktı. Adana'daki narkotik operasyonu sırasında polise ateş eden kişinin kullandığı silaha ait boş kovanların, Diyarbakır'da Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun şehit edilmesi olayında kullanılan silaha ait kovanlar ile eşleştirilmesi neticesinde her iki olayda da aynı silahın kullanıldığı belirlendi. Öte yandan sorgulaması devam eden katil zanlısı Y.E.T.'nin, olaylarda silahı kullanıp kullanmadığının belirlenmesine çalışılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...