Askere iş yapan müteahhitlere operasyon

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Askere iş yapan müteahhitlere operasyon

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Kocaeli'nde, askeri birlik ve kamu kurumlarına yaptıkları işlerde usulsüzlük yaptığı iddia edilen müteahhitlere yönelik operasyon düzenlendi.

Kocaeli'nde, askeri birlik ve kamu kurumlarına yaptıkları işlerde usulsüzlük yaptığı iddia edilen müteahhitlere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 15 civarında müteahhidin gözaltına alındığı öğrenildi. nbsp;Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla, askeri birlik ve kamu kurumlarına iş yapan bazı müteahhitlere yönelik çalışma başlattı. Ekipler, çalışmaların tamamlanmasının ardından harekete geçti. Belirlenen adreslere bugün sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. İşlerinde usulsüzlük yaptığı ileri sürülen 15 civarında müteahhitin gözaltına alındığı öğrenildi. Ayrıca, yapılan aramalarda çok sayıda belge ve dökümana da el konulduğu kaydedildi. Gözaltına alınan zanlılar, emniyete götürüldü. nbsp;Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...