Askerden geldi dehşet saçtı! Halasını satırla öldürüp babaannesini dövdü, olay bununla da kalmadı...

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Askerden geldi dehşet saçtı! Halasını satırla öldürüp babaannesini dövdü, olay bununla da kalmadı...

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir'de babaannesi ve halası ile yaşayan genç dehşet saçtı. Dün gece yaşanan olayda askerden yeni geldiği öğrenilen M.A. babaannesi ile kavga etmeye başladı. Sese uyanan hala araya girince ortalık karıştı. Öfkeli genç eline aldığı satırı halasının boynuna sapladı. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken M.A. ise içeri girip babaannesini dövmeye başladı, kabus bununla da kalmadı, her satırı kan dondurdu...

İzmir'in Bayraklı ilçesinde cinnet getiren bir genç halasını satırla öldürüp babaannesini dövdü. Öfkeli genç daha sonra elindeki satırı kendi boynuna vurdu. 

HALASINA SATIRLA SALDIRDI, BABAANNESİNİ DÖVDÜ

Kan donduran olay dün gece Gümüşpala Mahallesi 7003 sokakta bulunan bir evde yaşandı. Aynı evde yaşayan M.A. (21) ile babaannesi H.A. arasında tartışma çıktı. Bağrışma sesleri üzerine uyanan M.A.'nın halası Gurbet Ayaz (43) araya girinci ortalık karıştı. Öfkeli genç bu defa halası ile tartıştı, sinirlenen kadın ise evden dışarı çıkmak isyetince dehşet başladı. Peşinden gittiği halasının boynuna satırla vurdu. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığılırken M.A. ise içeri gidip babaannesini dövdü. Cinnet getirdiği iddia edilen genç daha sonra elindeki satırla kendi boynuna vurdu.

TALİHSİZ KADIN OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Sesleri duyan mahalleli durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Gurbet Ayaz'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Talihsiz kadının cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ZANLI AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Olayda hafif yaralandığı belirlenen babaanne ayakta tedavi olurken, satırla kendi boynuna vuran ve ağır yaralandığı belirlenen M.A., sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırıldı. Zanlının durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

ASKERDEN YENİ GELDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, olayı gerçekleştiren M.A.'nın askerden yeni geldiği, anne ve babasından ayrı olarak babaannesi ve halasının bulunduğu evde yaşadığı, uzun süredir psikolojik sorunlarının olduğu öne sürüldü.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...