Asker İstanbul'da şehre indi!

Asker İstanbul'da şehre indi!

GÜNDEM Haberleri

Olası bir terör eylemine müdahale etmek için takviye edilen askeri birlikler Esenyurt Meydanı'nda konuşlandırıldı.

İstanbul'un bir çok ilçesinde terör örgütü yandaşları ile güvenlik güçleri arasında dün gece yaşanan olayların ardından askeri birlikler takviye edildi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birlikler ilk olarak Esenyurt Meydanı'nda görevlendirildi.
Jandarma birlikleri ve TOMA, vatandaşların şaşkın bakışları arasında Esenyurt Meydanı'na konuşlandırıldı. Askeri birlikler olası bir terör eylemine karşı hazır bekletiliyor.


BİLANÇO AĞIR
Terör örgütü IŞİD'i bahane ederek düzenlenen izinsiz gösterilerde, hedef alınan 22 otobüsten 5'i tamamen yandı, çok sayıda otobüs durağı da hasar gördü.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, terör örgütü IŞİD bahane edilerek gerçekleştirilen olaylarda şu ana kadar İETT, özel halk otobüsleri ve Otobüs A.Ş'ye ait 22 otobüs hedef alındı.
Yaşanan olaylarda 5'i tamamen olmak üzere 10 otobüsün yakıldığı, 12 otobüs ile çok sayıda otobüs durağının da hasar gördüğü öğrenildi.
Bu arada, Piyalepaşa'daki bir petrol istasyonundan benzin isteyen bir grup gösterici de taleplerine olumlu karşılık alamamaları üzerine istasyona molotofkokteyli ile saldırdı. Olayda, benzin istasyonu zarar gördü.
Öte yandan bazı banka şubeleri ve bankamatiklere de göstericiler tarafından zarar verildiği belirlendi.İHA/AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...