Arınç: O kardeşimiz için çok üzüldük

Arınç: O kardeşimiz için çok üzüldük

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ürdün Evkaf ve İslami İşler Bakanı Hayel Abedel Hafeed Yousef Dahoud ve beraberindekileri kabul etti.

Bülent Arınç, Başbakanlık Yeni Bina'daki kabulde, Bakan Dahoud ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türk ve Ürdün halkı arasında kadimden bu yana derin bir dostluk ilişkisi bulunduğunu dile getiren Arınç, bu kapsamda hükümetler ve parlamentolar arası ilişkilerin iyi olduğunu ve yakın zamanda üst düzeyde karşılıklı ziyaretlerin yapıldığını belirtti.

"PİLOT KARDEŞİMİZE ÇOK ÜZÜLDÜK"

Arınç, Türk yatırımcıların Ürdün'de faaliyet göstermesini arzu ettiklerinin altını çizdi.

Ürdün'de bir pilotun DAEŞ tarafından esir alındıktan sonra öldürüldüğünü anımsatan Arınç, "O kardeşimizin vefatından dolayı Türk halkı olarak derin üzüntü duyduk. Sayın Bakana tekrar, taziyelerimi arz ediyorum. Terör örgütlerine karşı ve terörle mücadele için Ürdün ile sürekli işbirliği içinde olacağız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...