Arınç, 'Başbakan talebimi karşıladı, görevime devam ediyorum'

Arınç, 'Başbakan talebimi karşıladı, görevime devam ediyorum'

GÜNDEM Haberleri

ABD'de bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Washington'daki Carnegie Endowment for International Peace adlı düşünce kuruluşunda konuştu.

ABD'de bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, nbsp;Başbakan Erdoğan ile ilgili öğrenci yurtları konusundaki fikir ayrılıkları ile ilgili, "Bu konuda ben samimi olarak bir TV kanalında talepte bulundum, o benim talebimi karşıladı. Nasıl karşıladığı, ne yaptığımız bırakın bizde kalsın. Şu anda görevime devam ediyorum. Bu tür şeyler geçmişte yaşanmıştır, bundan sonra da yaşanabilir. Her konuda birbirimizin kopyası olacak bir çabanın içerisinde değiliz" dedi. Arınç, 1.5 yıl sonra siyaseti bırakacağını da hatırlatarak, "Zamanla yüz eskimesi olur. Yıpranmamak için devamlı bir değişim içerisinde olmak lazım. Ben bırakacağım. Keşke herkes bunu yapabilse" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...